Kakva je 0vo vjenčanica, sir0mašna: Prve slike sa vjenčanja Katarine i Gobelje - otkrili su pol bebe i ime, evo kada će se poroditi
Breaking News

Kakva je 0vo vjenčanica, sir0mašna: Prve slike sa vjenčanja Katarine i Gobelje – otkrili su pol bebe i ime, evo kada će se poroditi

Kako smo iamli prilike da vidimo danima unazad se jako puno pisalo o vjenčanju koje je trebalo biti tajno, ali se nekako saznalo za njega, a u pitanju je kao što vidite vjenčanje Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića. Oni su iznajmili imanje od kolegice Nataše Bekvalac, ona im je izašla u susret, to je jedno veliko i jako lijepo imanje, a do danas niko nije imao prilike da vidi ništa sa tog vjenčanja.

Kako saznajemo Katarina nije dala gostima, to je bila zabrana da išta slikaju i objavljuju na društvene mreže, ali sada su neke slike ugledale svijetlo dana na sljedeće načine. Gosti su bili objavili neke slike, ali suz ih odmah morali ukloniti jer su se mladenci naljutili. Pravilo je bilo nema korištenja mobilnih telefona na vjenčanju, ali očigledno svi to nisu poštovali.

Katarina je u drugom stanju, njih dvoje će postati roditelji jedne djevojcice, otkrili su javnoasti. Djevojčica će na svijet doći u Decembru i zvat će se Katija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *