Suzana Mančić u braku sa bogatim biznismenom: Kada vidite kako izgIeda, neće vam biti dobro - zaveIa ga Ioto djevojka, auu
Breaking News

Suzana Mančić u braku sa bogatim biznismenom: Kada vidite kako izgIeda, neće vam biti dobro – zaveIa ga Ioto djevojka, auu

Simeon Ocomokos i Suzana Mančić kako saznajemo uživaju u svom braku  i velikoj ljubavi. Iako imaju vezu na daljinu, kako saznajemo, ljuomori u ovom odnosu nema mjesta: On mene pušta da idem gdje želim, imamo potpuno povjerenje jedno u drugo, što je u svakom odnosu, istakla bi najbitnije.

On zna moje prijateljice, mnogo se slažu, prijatelje mi nije birao, ali mi se uvijek lijepo provodimo, i on u svakom trenu zna gdje sam i s kim sam, što znači da ljubomori nema mjesta u našem odnosu. Ja nisam ljubomorna, nisam po prirodi, toliko, da se nekad zapitam, kako umijem da stvorim toliko povjerenje, kako ja to volim.

Nikada nisam čačkala po stvarima, nisam uzimala nikada telofon, provjeravala, mogu samo jedno da kažem, svako nađe ono što traži, ko traži šav0la naći će ga. Ostajem gdje jesam, ovdje su mi i djeca i prijatelji. – rekla je ona. Suzana ne želi da s njim živi u Grčkoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *