Uhapšen sin popularne pjevačice zbog sumnje da je zIostavIjao djevojku: Estrada u nevjerici - 0vo niko nije mogao očekivati (Foto)
Breaking News

Uhapšen sin popularne pjevačice zbog sumnje da je zIostavIjao djevojku: Estrada u nevjerici – 0vo niko nije mogao očekivati (Foto)

Kako saznajemo putem portala i kako smo naveli u samom naslovu, na prostoru Neuma je uhapšen muškarac inicijala M.B koji je 1985. godište i za kojeg se sumnja da je navodno zI0stavljao djevojku. Ukoliko vas zanima više o ovom slučaju nastavite da čitate.

Naime, saznalo se da se navodno radi o Mirzadu Brkiću koji je sin kako smo i naveli popuilarne pjevačice sa domaće estradne scene, a u pitanju je Hanka Paldum. On je navodno pokušao da siIuje jednu turistkinju, prenose mediji.

Sve ovo je u Neumu prijavila žena kod koje je djevojka stanovala, djevojka je 1995-to godište i ona je rekla kako je M.B došao i psihički i fizički pokušao da zIostavlja djevojku, pa su zamolili da reaguje p0licija. Poslije su ga službenici lišili slobode pa su ga kako saznajemo službenim vozilom prevezli u Mostar.

Za sada posjeduje ove informacije, ali se nadamo da će jako broz doći do novih saznanja i više detalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *