Prijateljica mi je javila da me muž vara: Kad mi je poslala sliku Ijubavnice odvaIila sam se smijat - kad vidite sliku sve će vam biti jasno
Breaking News

Prijateljica mi je javila da me muž vara: Kad mi je poslala sliku Ijubavnice odvaIila sam se smijat – kad vidite sliku sve će vam biti jasno

Kada su prevare u pitanju, da li bi vi kao najbolja prijateljica rekli svojoj prijateljici da je decko/muz vara? Kada je ovo pitanje postavljeno na jednoj anketi zena,a necete vjerovati kakvih je sve odgovra bilo. Jedne su rekle da bi joj odmahprenijele, bez obzira na to kako bi njihov odnos zavrsio na kraju, druge su pisale da ne bi rekle, jer znaju da bi na kraju njih dvoje ostali zajendo, a da bi ta prijateljica koja kaze bila najg0ra.

Da li bi vi rekli? Sam isebi odgovorite na ovo pitanje, a kada vidite u nastavku pricu koju vam donosimo, shvatit cete da je nekad mozda bočlje sutjeti. Jedna prijateljica je vidjela kako muz od njene najboje prijateljice svaki dan pokupi jednu zenu na istom mjestu i onda odu negdje.

Ona je sve to slikala i danima mislila da li da kaze svojoj najboljoj prijateljici, a kada joj je rekla, ova je nazvala gIupacom. Vjerovali ili ne to je bila sestra od njenog muza koja inače zivi u Amr1ci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *