Poznata influencerica s fotke uklonila osobu, ali zaboravila na ključan detalj: 0vo morate vidjeti, bIam godine - komentari pIjušte (Foto)
Breaking News

Poznata influencerica s fotke uklonila osobu, ali zaboravila na ključan detalj: 0vo morate vidjeti, bIam godine – komentari pIjušte (Foto)

Svi imamo prilike da vidimo kako je biti influencer zanimanje budućnosti, iako neki ljudi nikako ne mogu da razumiju kako neko može samo da se slika, reklamira stvari i živi od toga, jako lijepo i na visokoj nozi. Danas je internet postao zanimanje budućnosti i što prije to prihvatimo, bit će nam lakše da shvatimo neke stvari.

Ovdje kao što vidite u samom naslovu pišemo o jednoj greški koja se desila jako poznatoj djevojci koja je također kao što vidite u samom naslovu influencerica, njeno ime je Ena Luna i ona ima kao imamo prilike da ispratimo preko 150 hiljada pratioca.

Ona je bila na nekom dešavanju kao što vidite na fotografiji iznad, pa je tu sliku uredila, željela je očigledno da na njoj nikog drugog ne bude, pa je koristila fotošop, samo što je uklonila jednu gospođu do pola, ostale su joj noge ispod stola, pogledajte i sami:

Mnogi su se nasmijali ovom potezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *