0vo je dokaz da je najveći estradni štediša: Lepa Brena pr0ganjala čovjeka na aerodromu zbog 2 eura - isplivali detalji, sram0ta
Breaking News

0vo je dokaz da je najveći estradni štediša: Lepa Brena pr0ganjala čovjeka na aerodromu zbog 2 eura – isplivali detalji, sram0ta

Da je Brena osoba koja ne voli da na gluposti trosi svoj novac koji je tesk0 zaradila, svima je poznato. Svi su jedno vrijeme spekulisali da je stipsa, a sad anakon price covjeka koji je bio s njom na aerodromu, svi mogu biti uvjereni da je škrta:

On je rekao kako je Brena bila strpljiva i kako je cekala da svi putnici svoj prtljag stave u plasticne korpe prije ulaska na aerodrom kako bi ih pregledali. Jedan putnik ispred nje je stavio stvari a onda mu je nekako ispalo 2e iz torbe, sto je Brena vidjela odmah, dok covjek nije ni skontao tu pojavu.

Kako kaze izvor, ona je uzela 2 eura i počela da trci za covjekom kako bi mu rekla da je izgubio svoje pare i da ih uzme. Mislimo to je jako lijep gest a sa druge strane, neki su rekli, pa mozda nije svakom stalo toliko do 2 e kao sto je njoj stalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *