Severina ga otpratila sa Instagrama, a Igor Kojić sada objavio sretne vijesti: Sreća koju je morao da podijeli sa svima - da li je 0vo moguće
Breaking News

Severina ga otpratila sa Instagrama, a Igor Kojić sada objavio sretne vijesti: Sreća koju je morao da podijeli sa svima – da li je 0vo moguće

Zajednicki vizuleni zivot Igora i Svenerine se zaversio jer su jedno drugo nakon toliok vremena otpratili sa svih drustvenih mreza prenose mediji, ali su zato zapratili neke druge ljude, on Breskvicu, mladu zvijezdu u usponu, a ona Milosa Bikovica.

Kako saznajemo Igor je postao jako aktivan na drustvenim mrezama, sto ranije inace nije bio i nije toliko volio drustvene mreze, da svoj zivot javno eksponira, ali nesto se u njemu promijenilo, nesto je u njemu prevagnulo ipak na ovu drugu stranu.

Igor je pored svih prijatelja rekao kako bez svoje porodice ne bi mogao nista, kako mu je najvaznija podrska koju ima od porodice a posebno od svoje voljene sestre Natase koja zivi u Amer1ci. Ona je sada osvanula u jednom popularnom Amer1ckom magazzinu, pa je on objavio video snimak svoje sestre kako Iista taj magazin, pogledajte:

Oni koji nisu znali da mu je ovo sestra pisali su kako se Igor viđa s nekom djevojkom, na sta se niko nije oglasio. U pitanju je da navdmewo  “Style Cruze” magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *