Jelena Karleuša u minijaturnom bikiniju izazvala p0metnju na društvenim mrežama: Toliko je minijaturni, da se sve vidi - kao da ga i nema (Foto)
Breaking News

Jelena Karleuša u minijaturnom bikiniju izazvala p0metnju na društvenim mrežama: Toliko je minijaturni, da se sve vidi – kao da ga i nema (Foto)

Ništa novo, kako bi rekle široke narodne mase, svi smo već naučili da Jelena izaziva pometnju u javnosti, pša i na društvenih mrezama. Kako je sada ljeto ona je donijela odluku da svima prezentira svoj novi kupaci kostim ,kolji toliko pokriva da je bolje da ga nije ni obukla, pisale su ironično široke narodne mase u komentarima, ali jedno znamo, Jelena nije zainteresovana pretjerano da čita mišljenja drugih ljudi.

Ona zivi u svom svijetu i posvećena je svm zivotu, ali je ona ta koja itekako voli izniejti javno svoje mišljenje i prokomentarisati sve javne osobe, pa čak i one koje nisu javne ako privuku njenu paznju. U nastavku teksta vam ostavljamo kupaći kostim koi je ona prezentovala kako smo napisali pa vi sami procijenite da li je ovo sasvim normalan kupaći ili ne:

Nakon ovih slika, koje je vaše mišljenje o kupaćem, da li je skandaI0zan kao što pisu svi ljudi ili nije za vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *