Došao na vakcinaciju sa Ijubavnicom ne znajući da će mu tu biti žena: Uslijedila opšta p0metnja - 0vakvo nešto se samo jednom u životu može vidjeti (Video)
Breaking News

Došao na vakcinaciju sa Ijubavnicom ne znajući da će mu tu biti žena: Uslijedila opšta p0metnja – 0vakvo nešto se samo jednom u životu može vidjeti (Video)

Neke situacije su jako ozbiljne, toliko da čovjek ne moze d akaze, jesu li smiješne ili zaIosne, a danas donosimo jednu takvu priču iz BraziIa. Kao što vidite u samom naslovu, jedan čovjek je ne znajuci da će ga tamo čekati sugpora na vak’cinaciju tišao sa svojom Ijubavnicom. Izgleda da su neki i znali d aima Ijubavnicu samo zena nije, ili ga je ona testirala, to još ne znamo. Uglavnom ,ona je rekla kako neće na vakcinaciju,. jer ide u posjetu kod svog brata, ali je znala da ce on ici.

On se znači tako javno šetao sa Ijubavnicom i došao na vakcinaciju ne znajuci šta ga čeka. Kako je danas poznato da svaki skandaI jako brzo ugleda svijetlo dana, tako je i ovaj ugledao, jer su svi koji su bili okolo snimali i obavili na društvene mreze. Pogledajte kako je taj suk0b izgledao, pomalo je uzne’miravajuće gledati ovakvo nešto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *