Nizak i jadan potez Sanje Marinković: Ide po plažama i slika g0jazne žene - Javnost je Ijuta zbog njenog poteza, svi je bIate (Foto)
Breaking News

Nizak i jadan potez Sanje Marinković: Ide po plažama i slika g0jazne žene – Javnost je Ijuta zbog njenog poteza, svi je bIate (Foto)

Sanja Kužet je neko ko ima svoju emisiju po imenu in magazin koja je jako gledana i koja je jako kvalitetna, ruku na srce. Voljeli je ili ne, morate priznati da Sanja ima tu moc odabira koga da dovede u svoju emisiju, nekako su joj uvijek gosti najaktuelniji ljudi. Ako se desi neki snakdaI, znajte da će ta osoba narednu emisiju biti baš kod nje, i moci pričati po prvi put javno o tome. Zato Sanja ima najgledaniju emisiju ,ona zna ključ.

Ona je sada otišla naljetovanje u Tursku, svi smo upoznati sa temom da se ona bavi pravilnom izhranom, da je pravila i prodavala detox stvari i slično. Sada je ona kako stvari stoje uradilajedan jako nizak i jako jadan potez, išla je po plaži, ni više ni manje i slikala gojazne zene i smijaIa im se na društvenim mrezama.Široke narodne mase su imali jako puno komentara, a vjerovali ili ne 90 posto komentara je negat1vno, jer kako kazu, ona prvo treba da pomete ispred svojih vrata da bi se nekome smijala. Pogledajte kako je ona to objavila i šta je napisala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *