Saša Popović je najmoćniji čovjek na estradi, a evo gdje živi: Njegova je jedna od najIuksuznijih vila u Be0gradu, ima ogromno bogatstvo - sve pršti od Iuksuza
Breaking News

Saša Popović je najmoćniji čovjek na estradi, a evo gdje živi: Njegova je jedna od najIuksuznijih vila u Be0gradu, ima ogromno bogatstvo – sve pršti od Iuksuza

Svi znamo da je na prostorima BaIkana zasigurno najveća produkcija Grand produkcija koja svake godine zarađuje sve više i više novca. Kako znamo Saša je godinama direktor a sada i suvlasnik imenovane i navedene produkcije. On je godinama radio i kao član benda po imenu slatki grijeh, a bio je čovjek koji se ne rasipa novcem, nego je dosta novca uštedio.

Njegove zena je isto tako lijepo zarađivala, a onda su zajedno kao savršeni tandem uspjeli u zivotu i kupili su kako smo u samom naslovu napisali jednu od najluksuznijih vila koje ste imali prilike da vidite. Obično javne ličnosti otvore vrata svog doma da pokazu kako on izgleda iznutra svojim fanovima, ali Saša to još nije uradio, međutim, svi mogu da vide sliku kako ta vila izgleda iz vana:

Pored toga, njegova supruga je jednom prilikom objavila sliku na kojoj se jasno vidi kako je njihov dom urađen po prvoj klasi i kako je o svakom detalju neko morao voditi računa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *