Majka došla sa bebom na plažu, pa uradila užaasnu stvar: Javnost zgr0žena, zbog njenog poteza morali su da zatv0re plažu
Breaking News

Majka došla sa bebom na plažu, pa uradila užaasnu stvar: Javnost zgr0žena, zbog njenog poteza morali su da zatv0re plažu

Ova majka je izazvala pravi skan’dal, čak toliki da su plažu zatvorili za javnost, a cijela situacija se desila na ostrvu B0rakaj. To ostrvo vrijedi za jedno od najpopularnijih ljetnih destinacija.

Broj turista na tome mjestu raste svake godine, te je jedna od najtraženijih plaža poslije ovog 1ncidenta zatvorena za javnost, sve zbog jedne situacije koja je bila zaista neprijatna. Desila se situacija da je jedna majka iz ušla u plićak sa svojim djetet0m u pelenama, pa nakon toga mu sk1nula pelenu i 0prala 1ntimne dijel0ve, pa poslije svega toga zakopala u pijesak prljavu pelenu.

Kako se to može vidjeti na snimcima, posjetioci sa te plaže su gledali zaista začuđeno u tu ženu, a ona se zaista nije obazirala na njih, te nije vidjela da je nešto pogrešno u tome što je uradila. Kako su lokalni mediji pisali, ta plaža je poslije zatvorena za javnost kako bi se očistila. Ovo je nešto što se ne viđa često.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *