Marija Šerifović nikad nije bila 0vako Ijuta, sve javno priznala - objavila sliku kako se drže za ruke: Evo ko je djevojka sa slike, 0vo niko nije slutio
Breaking News

Marija Šerifović nikad nije bila 0vako Ijuta, sve javno priznala – objavila sliku kako se drže za ruke: Evo ko je djevojka sa slike, 0vo niko nije slutio

Marija Šerifović je nekako uvijek budila interesovanje ljudi kada je njen ljubavni tačnije emotivni život u pitanju, baš zato što o njemu ne priča nikada. Poznato je da Marija ne priča o svom privatnom životu u javnosti, svoje fanove obavijesti samo o onome o čemu ona želi.

Ona je kao i mnoge njene kolegice aktivna na društvenim mrežama, pa je probudila maštu ljudi, slučajno ili namjerno, ne znamo. Marija je objavila fotografiju kako se dvije djevojke lijepo drže za ruku, pa su svi odmah počeli da pišu kako je ona našla dje’vojku i to javno objavila, pa ih je Marija dočekala, kak obi njeni fanovi rekli, šah mat:

Poslije ovoga ona je demantovala navode novina, uz jako ponižavajuču rečenicu. Istakla je kako razumije medije da im fali vijesti, da je ljeto, ali da se ne sramote, blago rečeno. Pogledajte i sami kako je ona to napisala i šta je poslije objavila kao demant:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *