Prijovićka sjeIa Breninom sinu u kriIo: A onda mu pred svima 0vo uradila, kamere snimale, nije mu bilo lako - Brena se pokriIa preko glave
Breaking News

Prijovićka sjeIa Breninom sinu u kriIo: A onda mu pred svima 0vo uradila, kamere snimale, nije mu bilo lako – Brena se pokriIa preko glave

Pjevačica Aleksandra Prijović je zapjevala na jednoj privatnoj proslavi na kojoj je bio i njen muž Filip, dok je u jednom trenutku sjela u kril0 svome suprugu Filipu Živojinoviću.

Sve to je mnoge ostavilo bez riječi kada je ona pustila svoj glas i 0nda ga p0ljubila, što inače nikada ne radi u javnosti i to se prije nije dešavalo. Izvodila je pjesmu “I sad me po tebi poznaju”, a onda se sve to desilo kada je muža p0ljubila pred svima.

Mnogi su se iznenadili jer ona nikada ne pokazuje prisn0st u javnosti, a Filip se na to nije uopšte bunio. Mnogi se pitaju šta će na to reći Lepa Brena jer ni ona nikada ne pokazuje nježnost u javnosti niti ju je ikada pokazivala.

Aleksandra Prijović se izgleda baš oslobodila i to je hrabro i bez problema uradila, a Filip je uživao u tome. Mi mislimo da je to baš bilo lijepo i da je pokazala svome suprugu da joj mišljenja od drugih ljudi nisu bitna kada je u pitanju on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *