“Rekao je izdržaću, vidjet ćemo se na kafi kad izađem - tu je bio kraj" Cijelu Srbiju ostavio u suzama Radoš Bajić (Foto)
Breaking News

“Rekao je izdržaću, vidjet ćemo se na kafi kad izađem – tu je bio kraj” Cijelu Srbiju ostavio u suzama Radoš Bajić (Foto)

Svi mi znamo ko je čovjek koji se nalazi na naslovnoj fotografiji, jako poznat i cijenjen glumac Radoš Bajić koji je izrazio javno svoju tugu zbog gub’itka jako dbro kako kaze čovjeka i stručnjaka, a u pitanju je Marko Bjelica koji je kako prenose mediji radio na KBC Bežanijska kosa. Prem1nuo je u 41 godini zivota, a kako kazu uzrok je k’0r0na kojoj se njegovo tijelo izgleda nije moglo supr0staviti onako kako je to trebalo.

Njihovo poznanstvo je počelo u b0lnici kada je Radoš dobio k0r0nu i lezao, mladić po imenu Marko koji je tu medicinsko osoblje ga je svaki dan obilazio, a kada je izašao iz bolnice došao mu je na kucnu adresu u provjeru. Oduševio ga je, ali onda je saznao da je Marko u b0lnici, kako kaze otišao ga je vidjeti, a ljekari su rekli da nije dobro. Opisali su ga tako da su mu oči pr0rpale temperatura je bila jaka i sve što prati imenovani v1rus. Radoš je svojm emotivnom ispovijesti mnoge raspIakao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *