0vakvo nešto niko nije mogao ni nasIutiti: Poznata voditeljica se ugušiIa u pola posla prekinuta - pojavio se i snimak (Video)
Breaking News

0vakvo nešto niko nije mogao ni nasIutiti: Poznata voditeljica se ugušiIa u pola posla prekinuta – pojavio se i snimak (Video)

Kada je posao voditelja u pitanju, svi vide samo glamur, ali svaki voditelj kaze da je jako teško voditi emisiju uzivo i da iz sekunde u sekundu dok emisija ide u glavi stoje brojne misli, šta bi to moglo poči po zIu. Nikada ne znate kako ce se vasi gosti ponašati, bez obzira bili to potpuni stranci ili vaši poznanici, nije ni malo lako biti voditelj. Društvene mreze su pune klipova upravo koji su nastali kao lapsusi ili kao bIamovi emisija uzivo, sa raznih televizija i od strane raznih poznatih ličnosti.

Suzanama je još od vremena bivše Jug0sIavije miljenica naroda, vodila je Loto emisiju i tako dobila nadimak loto djevojka. I danas dan je rado viđen gost u brojnim emisijama, pa je tako prije nekoliko dana gostovala kod Sanje i trebala je da odglumi steranje veša, ali se spotakla, u pola emisije sve prekinuto, a sada izašao i snimak. ona se toliko smijala da se mogla ugušiti, nestalo joj daha. Pogledajte video izsječak koji kruzi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *