Ostavila peter0 djece i otišla na odmor sa dečkom: MaIišani su živjeli bez hrane, u prljavštini, ali to nije sve - najg0re ćete tek čuti..
Breaking News

Ostavila peter0 djece i otišla na odmor sa dečkom: MaIišani su živjeli bez hrane, u prljavštini, ali to nije sve – najg0re ćete tek čuti..

Krisal Volrejven je majka koja dolazi iz Te’ksasa i kako prenose mediji prošle godine u augustu je ostavila svoje petero maloljetne djece same kako bi ona otišla sa svojim dečkom na odmor, zamislite. Ova priča se jako brzo proširila i ljudi sa svih strana svijeta djele isto mišljenje povodom ove teme. Ona je imala tada 28 godina i kako su rekli, bila je psihički stabilna, voakva greška joj se nije smijela desiti, a zbog ovoga joj sada prijeti nekoliko godina zatv0ra, prenose mediji.

Majka je rekla da je zaduzila komšinicu da se brine o djeci, koja nije zeljela da se pojavljuje a dokaza za zaduzivanje naravno nije bilo. Otac djexce kojeg su pozvali se prije nekoliko nedjelja kako kaze odselio iz Tek’sasa baš zbog prevara supruge, i nije imaopojma šta se dešava. Sva djec aimaju ispod 10 godina i niko ga nije nazvao ili nisu znali ili kako kazu stručnjaci nisu smijeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *