Jedva dočekala, gora od G0ce ŠauIić: Olivera BaIašević se oglasila prvi put nakon sm'rti muža - evo gdje će da spiska 4 miIiona eura (Foto)
Breaking News

Jedva dočekala, gora od G0ce ŠauIić: Olivera BaIašević se oglasila prvi put nakon sm’rti muža – evo gdje će da spiska 4 miIiona eura (Foto)

Kada je BaIašević u pitanju, moramo uvijek i zauvijek da mu pokazujemo i iskazujemo poštovanje, jer je on bio čovjek vrijedan toga. On je bio neko ko nas je podsjećao šta su prave vrijednosti, ali otišao je i suviše rano u 68moj godini zivota ove godine u februaru mjesecu. UpaIa pIuća je bila jača, a iza sebe je ostavio i veliku ljubav, kao što vidit eu naslovu riječ je o njegovoj zeni Oliveri sa kojom je proveo 41 godinu.

Oni su bili najskladniji par, od mladih dana se nisu odvaali i uspjeli su da stvore svoju vlastiti vilu ljubavi i poštovanja. Mediji su rekli kako će ona da spiska sada sav novac od svog muža, ali Olivera se oglasila i rekla da ona nije imala nikada zabrane da troši novac, da njoj to nije zanimljivo, da ga moze dati samo u donacije, jer je stanje u drzavi ha0tično. Nakon ovih riječi je dobila veliku podršku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *