Poznata pjevačica odbijala Sanju Marinković: Nakon deset godina joj došla u emisiju, a onda joj sasuIa sve u facu - nastao muk u studiju, auu (Foto)
Breaking News

Poznata pjevačica odbijala Sanju Marinković: Nakon deset godina joj došla u emisiju, a onda joj sasuIa sve u facu – nastao muk u studiju, auu (Foto)

Svi mi dobro znamo ko je Sanja Marinković, jako uspiješna voditeljcia koa je ranije vodila neke druge emisije u kojima s epokazala kao dovra, pa je onda počela da vodi prije mnogo godina emisiju po imnenu In magazin. Ona uspišeno vodi ovu emisiju, uvijek dovodi zanimljivu kombinaciju gostiju, i daje im još zanimljivije teme.

Da je ovo emisija koja vrijedi da se emituje idalje i da se od nje može imat dosta novca dokazuje činjenica da je na samom vrhu liste najgledanijih emisija. Sada je kao gosta imala Janu, poznatu pjvačicu koja joj je sve sasua u facu, kako to piše u naslovu. Naime, Jana je rekla da je 10 godina unazad odbijala Sanju da gostuje u emisiji jer je imala veliku tremu.

Kaa aje pitala Sanja zašto trema, ona je stalno pred kamerama, Jana je istakla da je samo jednom gostovala kod Sanje i kada je gledala snimak poslije, bila je zgr0žena koliko se njene trema vidjela i zbog toga nije željela da dolazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *