SkandaI uživo: Dačić mislio da idu reklame, pa se nageo i šapnuo voditeljici 0vo - gledaoci sve čuli, ostali zaprepašteni, stari Iisac (Foto)
Breaking News

SkandaI uživo: Dačić mislio da idu reklame, pa se nageo i šapnuo voditeljici 0vo – gledaoci sve čuli, ostali zaprepašteni, stari Iisac (Foto)

Prvo ćemo se prisjetiti teme Ljupke Stević poznate pjevačice i njenog dečka koji je bio u braku tada sa zenom, sa kojom ima 4vero djece. Ljupka je rekla kako joj je Dragiša Simić bio dečko a ne Ijubavnik, što nema smisla. On je gostovao sa Ivicom Dačićem svima poznatim p0litičarem, koji ima dosta pozitivnih komentara na svoj rad, ali naravno i jako puno onih koji nalaze mane i nalaze razne greške u njegovom postupanju  i radu, kao i kod svakog p0litičara, ljudi se dijele na dvije skupine, za i protiv.

Oni su u toku gostovanja otišli na reklame, pa su seu studiju gosti raspričali, ali nisu znali da su reklame završene i da su se vratili  uetar. Dačić je prvo pitao Simića, da li se čuješ sa suprugom, na šta nije ovaj uspio dati odgovor, ali Dačić nije shavtio da su  uetru, pa se obratio voditeljci i rekao, šta mu je sve ovo trebalo ,nije trebao da pravi ska’ndal na svoje ime. Gledaoci su sve čuli i ostali zapre’pašteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *