Voditeljica zaustavila djevojku u Srbiji i pitala je da li bi oprostila prevaru: "Pa jesam, prevario me, a oćete da čujete s kim?" Svima bilo neprijatno (Video)
Breaking News

Voditeljica zaustavila djevojku u Srbiji i pitala je da li bi oprostila prevaru: “Pa jesam, prevario me, a oćete da čujete s kim?” Svima bilo neprijatno (Video)

Kada je zivot u pitanju, više niko ni za koga ne smije i ne moze da garantuje bilo šta. Ovdje donosimo jednu emisiju koja je u jak okratkom vremenskom periodu postala poznata, a ova djevojka je iznenadila sve i izazvala brojne komentare. Kao što ćete imati prilike da vidite u video snimku na samom kraju ovgo članka, nju je voditeljica zaustavila kak obi joj postavila pitanje sa ankete koja se provodila tog dana.

Ona je bila pitana d ali bi ikada oprostila svom dečku prevaru, na šta s eona blago zasmijala i rekla da je to već uradila, pa je ona postavila pitanje njima, da li zelite da znate s kim me prevatio? Oni su potvrdil ida zele, pa je pokazala na djevojku sa kojom je i šetala gradom: Sa najboljom prijateljicom. – rekla je pa se nasmijala. Ljudi su poslije komentarisali da ova djevojka nije zreIa i da treba poraditi na svojim vrijednostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *