Biznismen 0ptužen za sma'knuće JeIene Marjan0vić pušten iz zatv0ra: Odmah se oglasio - evo ko je to uradio, čovjek sve detalje iznio, ona je sve ugovorila i naštimala.. (Foto)
Breaking News

Biznismen 0ptužen za sma’knuće JeIene Marjan0vić pušten iz zatv0ra: Odmah se oglasio – evo ko je to uradio, čovjek sve detalje iznio, ona je sve ugovorila i naštimala.. (Foto)

Na sam pomen ovog slučaja zainteresuju se široke narodne mase, moramo da kazemo kako je svima čudno da se ovaj slučaj poslije toliko istrazivanja i godina nije uspio riješiti nikako. Svi znamo da su priv0đeni i 0ptuzivani neki ljudi, a prvi je bio njen suprug Z0ran koji je poslije pušten i za kojeg se sada više ne sumnja ništa. Svi znamo da je čovjek po imenu Drag0je MiIinković bio periveden, a sada kad aje izašo odlulio je d anešto kaze za široke narodne mase, dao je izjavu koja je odmah digla prašinu.

On kaze da je pismo poslano iz Švi’carske gdje zivi njena svekrava, tačnije Z0ranova maka i za nju krivi sve. Na pečatu pisma se vidi da je u pitanju pošta koja se nalazi samo 300 metara od mjesta gdje njegova majka zivi. To je bila navodna anonimna dojava da je on kriiv za to, a kako kaze on sada ne moze da nastavi normalan zivot jer se njegovo ime i postojanje 0kaIjalo na najg0ri mogući način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *