Nepoznat muškarac izbacio Miljanin privatni snimak pred sami ulaz u Zadrugu: Ma Severina je mala maca za KuIićku (Video)
Breaking News

Nepoznat muškarac izbacio Miljanin privatni snimak pred sami ulaz u Zadrugu: Ma Severina je mala maca za KuIićku (Video)

Kada je rijaliti program u pitanju, svi imamo prilike da vidimo kako je rijaliti po imenu Zadruga jedan od najgledanijih na domaćim prostorima, pa i šire. Imali smo prilike da kako prošle tako i ove godine ispratimo i koliko su se ljudi zalili na to, zeljeli su da se ukne emitovanje rijaliti programa u dnevnom terminu jer sve to moga da gledaju djeca, a svjesni smo da takav sadrzaj nikako nije za djecu.

Sada kao što u samom naslovu vidite pišemo o rijaliti učesnici MiIjani KuIić koja je godinama unazad u raznim rijaliti programima, samo je u Zadruzi 4tu godinu. O njoj se dosta polemiše  a sada je jedan kao što u samom naslovu piše ne poznat muškarac izbacio video snimak na kome je ona snimana s leđa dok joj on dize n0ge na leđa i pita da li mu smrde noge? Pogledajte i sami o čemu se radi:

 

@radivojevicluka_officialMiksi i ja se malo igramo😋🥳😎##zadrugaofficial ##zadrugaofficial ##instagram♬ original sound – lukaofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *