Niko KarIeušu nije p0derao 0vako brutaInim riječima kao ona: Mlada, diskvaIifikovana takmičarka Zvezda Granda otvorila dušu i otkrila sve - nakon 0vog Jeleni su začepIjena usta zauvijek (Foto)
Breaking News

Niko KarIeušu nije p0derao 0vako brutaInim riječima kao ona: Mlada, diskvaIifikovana takmičarka Zvezda Granda otvorila dušu i otkrila sve – nakon 0vog Jeleni su začepIjena usta zauvijek (Foto)

Moramo da kazemo kako je Jelena imala suk0b sa takmičarkom Zvezda Granda (muzičkog takmičenja u kome je Jelena član zirija duzi niz sezona i godina) Vanjom Knezević. Jelena je napisala na svojim društvenim mrezama prvobitno kako će da tući imenovanu i navedenu takmičarku za sve uvre’de koje je uputila njoj i za sve l0še medijske natpise o jelen i njenoj porodici. Svi znamo kakva je ona po pitanju tuzbi i da daje sve od sebe da iste i osvoji. Nakon ovog po prvi put se oglasila i sama Vanja, više u nastavku:

Ona je napisala kako Jelenino ime ne zeli da spomene, ismijala je na najg0ri mogući način, što ćete i sami imati prilike da vidite u nastavku teksta, jer ćemo sa društvneih mreza prenijeti direktrno cijeli njen status. Ona je u tom statusu dosta p0nizila Divu, kako su ljudi komentarisali niko je do sada ovako nije p0nizio. Mnogi su stali na stranu ove mlade djevojke, ali naravno dobili su i velike i brojne odgovore od Jelenine ar’mije koja je godinama sve brojnija:

https://www.youtube.com/watch?v=TVnGjANZ3IU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *