Marku hitno ukazana pomoć, Golubović brutalno Janjušu slomio prste - do sad neviđeno u Zadruzi, svi u nevjerici (video)
Breaking News

Marku hitno ukazana pomoć, Golubović brutalno Janjušu slomio prste – do sad neviđeno u Zadruzi, svi u nevjerici (video)

Kao što smo pisali prije nekoliko dana, zadruga je malo zapela u blatu, jer se sigurno 10-ak dana nije dogodilo ništa vrijedno spomena, a Željko Mitrović to neće dopustiti, jer je puno uložio u cijeli projekt pa nema Ne plaćaju ljudima koji ne gledaju Zadrugu. i da mu Parovi preuzmu cijelu ocjenu.

Unovčio je samo Kristijana Golubovića s 350.000 eura i još jedan stan koji će mu biti dodijeljen u ožujku u ugovoru o bonusu koji slijedi. Osim njega tu su i Kulićke koje također koštaju blizu 200.000 eura po sezoni, pa je cijelu stvar morao progurati u stvarnost, a tko je za to bolji od Kristijana Golubovića, Marka Janjuša i Vladimira Tomovića. Sinoć smo za sve vas koji niste pratili Zadrugu imali vrlo veliki dvoboj koji je za jednog od natjecatelja završio tragično.

Svi dobro znamo koliko je Vladimir Tomović arogantan i uvijek voli samostalno soliti mozak pa je sinoć odmah napao novog sudionika naselja u Šimanovcima Danijela Višića, ali u njegovu je stao nitko drugi do Marko Janjuš obrane. što je spriječilo velike posljedice pred TV kamerama.

Vladimir se u velikoj gužvi pokušao otrgnuti od cijele gužve, ali ozlijedio je sada već bivšeg košarkaša dok se opirao i gurao. Vjerovali ili ne, Janjuš je imao 3 slomljena prsta i završio je u prvoj pomoći, a kasnije kada se vratio imao je zavoj na ruci. Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo i je li Tomović zaslužio ispadanje iz same stvarnosti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *