Crni kukavče, gdje baš ti? Pao još jedan član Veljine grupe, uhapšen Vlado Georgiev
Breaking News

Crni kukavče, gdje baš ti? Pao još jedan član Veljine grupe, uhapšen Vlado Georgiev

Glavna vijest u Srbiji, ali i cijeloj regiji, je uhićenje navijača Partizana, popularnog Veljka Belivuka, među običnim ljudima poznatijim kao Velja nevolja. Zločinac, koji se od 2017. godine tereti za ubistvo jednog navijača Crvene zvezde, kao i još dvije osobe, ali nikada nije dokazan na sudu, imao je jake odvjetnike, no prije nekoliko dana njegovi su mu poslušnici okrenuli leđa, pa je sada pao je sa cijelom svojom kriminalnom skupinom.

Veljko Belivuk dugo je bio pod tajnim policijskim nadzorom, a kad je morao napraviti veliku pogrešku, opustio se, otkrivši svoje veliko zločinačko carstvo, koje skriva nekoliko velikih bunkera s drogom i tezgu vikendica u kojima je ubio ljude koje je oteo .

Bio je vlasnik Nogometnog kluba iz Pančeva, a da to zapravo nitko nije ni znao, a Nogometni klub Partizan bio je samo veliko platno za njegova velika i zločinačka djela, koja su sada izašla na vidjelo. Kada su upali u njegov stan, pronašli su čak 60.000 eura, za što on uopće nije imao pokriće. Podsjećamo, policiji je na licu mjesta rekao da se bavio osiguranjem, te da je novac iz tih izvora, a ovom je prilikom njegova supruga uhićena i bit će prisiljena da ga pretuče zbog nekih od njegovih glavnih kaznenih djela .

Uhićeno je čak 19 ljudi iz njegove kriminalne skupine, a danas je dodan još jedan član. Dragan Sekulić, bivši policajac iz Loznice, uhićen je, ali je u međuvremenu promijenio identitet, tako da se danas zove Vlado Georgiev. Nadzirao je podrum za piće, gdje su prikupljali novac od raznih ucjena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *