Anina partnerka oduvala sve, pojavila se u haljini koja košta kao 5 prosječnih srpskih plata - svima stale oči, kakva žena
Breaking News

Anina partnerka oduvala sve, pojavila se u haljini koja košta kao 5 prosječnih srpskih plata – svima stale oči, kakva žena

Ana Brnabić definitivno je jedna od najzanimljivijih medijskih ličnosti povezanih s politikom na cijelom Balkanu. Odlično radi kao premijer Srbije i može se reći da je u kombinaciji s Aleksandrom Vučićem sigurno dobitna kombinacija za ovu zemlju. Dokaz za to je ekonomija ove zemlje koja je jednostavno eksplodirala, a trenutno su ovim skokom BDP-a prva zemlja u Europi.

Upravo iz tog razloga niti jednom drugom kandidatu nije mjesto pored nje u drugom mandatu, koji bi uskoro trebao biti objavljen, pa je opet prva kandidatkinja za premijerku Srbije. Koliko to cijeni Aleksandar Vučić, pokazuje i činjenica da je bivša vila Jovanke Broz, prve žene Jugoslavije, koja se nalazi na Dedinju, u potpunosti obnovljena, a kad krene s novim mandatom, preselit će se u ove prostorije.

Nekad davno, na početku svog mandata, većina stanovništva Srbije nije je voljela, jer se odmah proglasila homoseksualkom, i predstavila svoju lijepu polovicu Milicu s kojom se uvijek pojavljuje u medijima i javnim događanjima. S vremenom su se ljudi navikli na sve to, a nikoga nije iznenadila informacija da su njih dvoje 3 puta zaredom išli na umjetnu oplodnju, tako da su na kraju dobili sina. Danas ima 2 godine, zove se Igor, ali ga još uvijek nisu pokazali u javnosti.

Međutim, sada je jedna fotografija koja je procurila u javnost snimljena u ljeto, kada su njih dvoje bili na promociji jednog filma. Milica je bila u prekrasnoj haljini, doslovno je privukla pažnju svih, a kako se navodi, platila je blizu 2.000 eura. vaša mišljenja o svemu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *