Evo koje popularne pjevačica i političarke su orgijale u Veljinom bunkeru uz kokain i alkohol - kad nju vidite, neće vam biti dobro, svi je znate
Breaking News

Evo koje popularne pjevačica i političarke su orgijale u Veljinom bunkeru uz kokain i alkohol – kad nju vidite, neće vam biti dobro, svi je znate

Glavna vijest u Srbiji u posljednja 3 dana je uhićenje poznatog navijača Partizana, u narodu poznatijeg kao Velja nevolja, koji je bio šef organizirane organizacije koja je pogađala reket cijele Srbije, i onih koji jesu nije pristao na njegovu ucjenu bili su oteti odmah likvidirani. Cijelu svoju aktivnost Velja je skrivao pod velom navijanja, a tek na stadionu JNA pronađena je njegova velika kutija s oružjem i drogom.

Jučer je policija pronašla i 3 kutije vikendice u kojima su pronađeni dokazi i DNK 17 nestalih osoba koje su nestale prethodnih godina i koje su na istim mjestima zvjerski ubijene. Nevolja je dovedena u kontakt sa poznatim beogradskim zvijezdama koje je reketirao, a jedna od najpoznatijih je poznati YouTuber Baka Prase.

Maltretirao je svoje ljude i poznate investitore, koji su mu morali dati nove stanove u novoj zgradi, samo da ih ostave na miru. Sad su se pojavile informacije da je Aleksandar Vučić napadnut, jer svi se sjećamo 2003. godine, kada je palo mnogo mafijaša, a osveta je bilo ubojstvo premijera Srbije Zorana Đinđića. Sada su izašle nove informacije, a to je da su u bunkeru na stadionu JNA godinama varali poznate starlete i žene niskog morala.

Jedna od najpoznatijih je zasigurno Tijana iPhone, koja je ovdje dolazila u nekoliko navrata. U spomenutom bunkeru razmijenjena je razna opojna droga, bilo je i oružja, a napravljeni su i vrlo zanimljivi video zapisi. Uz Tijanu Ajfon, s njom su bile još neke djevojke koje su danas u Zadruzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *