Dok sam kopao oružje za Vučića bio sam dobar, Velja nevolja udario po prvom čovjeku Srbije
Breaking News

Dok sam kopao oružje za Vučića bio sam dobar, Velja nevolja udario po prvom čovjeku Srbije

Srbija je uvijek bila mjesto gdje se događaju stvari koje su više nego brutalne za jednog čovjeka, pa je zasigurno prva vijest u siječnju bilo uhićenje poznatog srpskog učitelja glume optuženog za pedofiliju, koje je trajalo posljednjih 15 dana, a koje još uvijek traje uvijek traje. Očekuje se da će svjedočiti više djevojaka, tako da mu u cijelom slučaju ne ide.

Samo što je vijest pala u drugi plan, on je imao najnovije vijesti, a to je da je u Srbiji uhićen poznati navijač Partizana, a veliki zločinački glava Velja nevolja. Veljko Belivuk čelnik je navijačke frakcije “Principi”, koja je uvijek podržavala Nogometni klub Partizan. Ako na bilo koji način pratite navijanje u Srbiji, znat ćete da su navijači Partizana poznatiji kao Grobari, podijeljeni u nekoliko frakcija u posljednjem desetljeću.

Iza čelnika tih navijačkih frakcija uvijek su stajali ljudi koji imaju velikih problema sa zakonom, a navijanje je služilo kao paravan za njihove kriminalne aktivnosti kojih je uvijek bilo u izobilju. Velika akcija srpske policije dovela je do toga da je Veljin problem uhićen ispred njegovog stana, dok se pripremao za izlazak u grad, a u stanu je pronađeno gotovo 60.000 eura, čije pravo porijeklo nije poznato. Kad ga je policija pitala odakle mu toliko novca, izjavio je da je to od njegova privatnog posla.

Očito će, kako je izjavio tijekom uhićenja, očito biti velikog pritiska na prvog čovjeka Srbije Aleksandra Vučića kada je rekao “Bio sam dobar dok sam kopao njihovo prljavo oružje”, aludirajući na činjenicu da je radio prljave poslove za srpsku Vladu. Zbog toga su političari sada u velikom strahu od velike odmazde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *