Srbija u transu - 20 sekundi vrele akcije, neviđeno do sad - procurio eksplicitni snimak Edite Aradinović, van sebe pjevačica od stida, auu kad ovo vidite (video)
Breaking News

Srbija u transu – 20 sekundi vrele akcije, neviđeno do sad – procurio eksplicitni snimak Edite Aradinović, van sebe pjevačica od stida, auu kad ovo vidite (video)

Danas se malo dotaknemo domaće pozornice, što je definitivno u kutu kako je započela pandemija virusa korone. Nema više snimanja novih pjesama, nema više koncerata i jedino što se vrijedi spomenuti koje se održavaju su Zvezde Granda. Imamo neke nastupe nekih naših pjevača u inozemstvu, i to je sve. Sve što nam je ostalo pojedu skandali i razne svađe koje još uvijek viđamo na sceni.

Sad se sve to preselilo i na društvene mreže, a ti se dvoboji uglavnom tamo održavaju. Prije par dana imali smo scenu iz akcijskih filmova kada je Aca Lukas uhićen na Banjici. Podsjećamo, zaustavila ga je policija, pa nije htio stati, a onda je krenula hajka. Bio je vidno alkoholiziran, a kad je priveden, bio je vrlo nespretan prema policajki koja je tražila njegove dokumente.

Danas se malo dotičemo prošlosti i razdoblja kada je Severina svojim privatnim porno klipom osvojila cijeli Balkan. Kasnije su je pokušavale kopirati mnoge domaće zvijezde, ali realno nitko nije napravio bum, poput velike Severine. Danas se na društvenim mrežama u Srbiji počeo pojavljivati ​​video u kojem se pojavljuje djevojka koja je identična srpskoj pjevačici Editi Aradinović. Cijela snimka traje do 20 sekundi, a Edita se sama javila zbog sporne snimke.

Ono što je kritično je da djevojčica izgleda poput Edite Aradinović, sada se postavlja pitanje je li to stvarno ona? Nju kontaktiraju novinari, želeći znati istinu, a Edita je naišla na video u kojem je Azijatkinja, a cijeli video traje preko 20 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *