Ceca Ražnatović se udaje, mladi Bogdan je odradio da valja - evo i datuma, šta će Veljko na ovo reći
Breaking News

Ceca Ražnatović se udaje, mladi Bogdan je odradio da valja – evo i datuma, šta će Veljko na ovo reći

Početkom godine apsolutno su pisali o Ceci Ražnatović, koja je ušla u novu emotivnu vezu s devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, koji se potpuno promijenio. ceca nije krila koliko je zaljubljena, jer je neprestano izbacivala priče, kako su se njih dvoje negdje zaljubili. Prvo su zimovali na Jahorini, a onda su objavili i prve fotografije.

Nakon toga, kad su se vratili u Beograd, lovački tim za paprake uhvatio ih je kako se ljube u trgovačkom centru, a tada je već svima bilo jasno da je u Ceciin život ušao potpuno novi čovjek. Mnogo ljudi u medijima osudilo ju je zbog veze s devet godina mlađim muškarcem, ali na te se provokacije uopće nije osvrtala, samo je uživala u ljubavi.

Nedugo zatim Ceca je svog novog dečka upoznala s Veljkom i Anastasijom, a oni su bili puni dojmova o maminom novom odabraniku. Uzvratio mu je, pa ju je tako prvo upoznao sa svojom kćerkicom Iskrom iz prvog braka, s kojom su nekoliko dana zimovali na Kopaoniku. Te su slike objavili i na Instagramu, a onda je ona upoznala njegova oca na obiteljskoj proslavi.

Sad se postavlja pitanje, tko će Ceca možda stajati na ludom kamenu? Sad je Vesna Rivas najavila da je za njih dvoje napravila astrološku kartu, a kako je vidjela, njih bi se dvije mogle vjenčati krajem ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *