Vučić zakucao sve studente na fakultetu - predsjednik položio prvi ispit sa najvećom ocjenom, hvale ga profesori
Breaking News

Vučić zakucao sve studente na fakultetu – predsjednik položio prvi ispit sa najvećom ocjenom, hvale ga profesori

Svi više od toga znaju da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, možda najprometniji predsjednik ne samo u našoj regiji, već možda i u cijeloj Europi. Na svim stranama jednostavno postoje ljudi. Borio se protiv države i kriminala, što je sigurno u najvećem mogućem postotku u Srbiji, a uz to neprestano traži nove doze cjepiva.

Vjerujemo da svi znate da je Srbija nakon Velike Britanije druga zemlja u Europi koja je do sada primila najviše cjepiva po stanovniku. To je zasigurno veliki uspjeh, a ako tome dodamo da je zajedno s Anom Brnabić BDP Srbije učinio najvećim u cijeloj Europi u ovom trenutku, onda možete samo zamisliti kakav je to posao za jednog čovjeka, koji ne odmara ni nedjeljom. Uvijek je u medijima, kad posjeti neka ugrožena mjesta u Srbiji.

Uz to, vjerujemo da svi znate da je prošle godine upisao fakultet, jer želi biti trener košarke nakon svog predsjedničkog mandata. To je sigurno izazvalo veliku pomutnju u javnosti, a jučer je napokon položio prvi ispit. “Upravo sam položio prvi ispit, veliko hvala ide profesorici Ivani Ćikić Markov, i moram vam se pohvaliti da sam dobio 10, jednako sam sretan kao i prvog dana kada sam u mladosti dobio svojih deset, “rekao je predsjednik Srbije. Aleksandar Vučić.

Svoj indeks i ocjenu odmah je objavio na svom Instagram računu “Budućnost Srbije”. Vaša mišljenja o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću? Hoće li gurati fakultet do kraja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *