Eva Ras ima novog ljubavnika, cijela Srbija ga poznaje, može mu baba biti, starija ga 50 godina - ljubi rijaliti zvijezdu
Breaking News

Eva Ras ima novog ljubavnika, cijela Srbija ga poznaje, može mu baba biti, starija ga 50 godina – ljubi rijaliti zvijezdu

Eva Ras glumica je koja je na balkanskoj filmskoj sceni više od 50 godina, a iza sebe ima vrlo velik broj kvalitetnih filmova, TV serija i kazališnih djela. Kao djevojčica bila je jedna od najljepših djevojaka u bivšoj Jugoslaviji, ali uvijek se opirala muškarcima i nikada se nije udavala. Poznata je i priča da ju je bacio oko i prvi čovjek Jugoslavije, drugi Tito, ali ona nikada nije htjela ići k njemu na Brijune, kamo ju je pozvao.

Jučer je imala tako jako lošu izjavu, kada nije stala na stranu svoje kolegice Milice Radulović, koja je izdala Miku Aleksića zbog seksualnog uznemiravanja i iskorištavanja sa samo 17 godina. Rekla je da uopće nije smjela dolaziti na nastavu, jer da je bilo kako je rekla, trebala je to reći roditeljima.

Rekla je i da to uopće nije fer prema Mikiju Aleksiću. Izgleda kao prava hajka kao iz horor filmova, poput nevinog čovjeka. Podsjetila me na staru narodnu izreku, da su svi nevini dok se ne dokaže suprotno. Povukla je veliku srdžbu srpske javnosti po tom pitanju i rekla da prži juhu zbog koje ju je Tito zvao da dođe na Brijune, ali nije željela doći prvom čovjeku Jugoslavije u snovima.

Sada je opet dospjela na naslovnice, jer je počela objavljivati ​​slike s 50 godina mlađom reality zvijezdom Vukom Đurićem, a ako pogledate ispod slike, vidjet ćete da se međusobno komplimentiraju, kao i šale na račun njezine mirovine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *