I glumac Andrija Kuzmanović se oglasio - mislite da je Mika Aleksić jedini - evo kako Bjelogrlić tretira glumice na snimanjima, o tome ne priča niko
Breaking News

I glumac Andrija Kuzmanović se oglasio – mislite da je Mika Aleksić jedini – evo kako Bjelogrlić tretira glumice na snimanjima, o tome ne priča niko

Pompa oko slučaja Mikea Aleksića, koji je potresao cijelu Srbiju, još uvijek ne jenjava. Prema posljednjim informacijama, Mika Alkesić optužen je za 8 različitih silovanja svojih učenika, te 7 pokušaja silovanja, a tek bi se sljedećih dana na sudu trebale pojaviti sve one djevojke koje su same sudjelovale u predmetima.

Za početak je Mika Aleksić dobio 30 dana pritvora, kako ne bi imao utjecaja na same svjedoke, a sudeći prema zakulisnim pričama, bio je pod zaštitom mafije i kriminalaca, a njegovo poznanstvo i suradnja s Arkanom samo podupiru takve tvrdnje. mnoge su javne osobe reagirale na ovaj slučaj i u 90% slučajeva stale su na stranu žrtava, dok su neki poput Eve Ras na Aleksićevoj strani i smatraju da nikoga ne treba optužiti dok se ne prikupe valjani dokazi.

Danas je govorio i Andrija Kuzmanović, a poznato je da je s Draganom Bjelogrlićem surađivao u svim mogućim kombinacijama, a najpoznatiji je bio po suradnji u filmu i seriji “Montevideo Bog te vidio”. Sada rade na snimanju autobiografskog filma o Tomi Zdravkoviću, a za Dragana Bjelogrlića postoje samo riječi hvale.

“Pun je razumijevanja, pogotovo što se tiče ženskih glumica, a ja stvarno ne razumijem ništa kada je Mika Aleksić u pitanju. Prepustio bih sudu da riješi cijeli ovaj problem, čvrsto vjerujem i na strani sam svih naših glumica koje su imale problema s ovim mentorom “, rekao je mladi glumac za srbijanske medije. Vjerujete li da je Mika Aleksić kriv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *