Ekskluzivno - Milena Radulović i Mika Aleksić poziraju na slici 2013. godine - mala se naštimala da valja, nasmijana, o čemu pričamo? (video)
Breaking News

Ekskluzivno – Milena Radulović i Mika Aleksić poziraju na slici 2013. godine – mala se naštimala da valja, nasmijana, o čemu pričamo? (video)

U posljednjih 7 dana Srbiju nije potresla velika afera koja se dogodila u Beogradu, a riječ je o eminentnoj školi Mike Aleksića i njegovom pedofilskom slučaju u koji je upletena poznata mlada glumica Milena Radulović. Danas joj je 27 godina, a prva iskustva s Aleksićem imala je sa samo 17 godina, kada ju je prvi put natjerao na seks u prostorijama njegove škole.

Kako je izjavila glasnogovornica beogradskog suda, Mika Aleksić za sada se tereti za 8 silovanja različitih djevojaka, kao i 7 pokušaja istih, pa je popis djela ogroman i iz njega će biti vrlo teško izaći cijela ova priča. Djevojke se prijavljuju i neće mu biti lako dokazati nevinost. Sve u svemu, do sada mu je određen pritvor već 30 dana, tako da ni na koji način ne može utjecati na svjedoke.

Prije nekoliko dana Milena Radulović provela je punih 5 sati u beogradskoj Palati pravde, gdje je dala svoju službenu prvu izjavu o tome kako je bila prisiljena na seksualne odnose s poznatim profesorom. Sada je u javnost puštena slika iz 2013. godine koja prikazuje učenike Mikine škole, pored njega je nasmijana Milena Radulović, njegova supruga Biljana, kao i nekoliko drugih učenika Mikine škole glume.

Na slici je i pomoćnik Ivan Zarić, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, Milena ovdje ne izgleda nesretno, već nasmijana i vrlo sretna. Postavlja se pitanje, ako je toliko mučila, zašto je uopće fotografirana pored “čudovišta”, kako ga je okarakterizirala u medijima? Vaša mišljenja o ovom slučaju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *