Ceca došla da se pokaže pred Bogdanovima, a kad je čula šta je njegov otac kazao, nije joj dobro nikako bilo - nije očekivala ovo
Breaking News

Ceca došla da se pokaže pred Bogdanovima, a kad je čula šta je njegov otac kazao, nije joj dobro nikako bilo – nije očekivala ovo

Ceca Ražnatović, iako se polako približava 50-oj godini života i iako je nedavno postala baka, živi svoju drugu mladost. Nema ništa ljepše nego vidjeti zaljubljenu ženu. To se vidjelo na Ceci posljednjih nekoliko mjeseci, ali definitivno nije htjela odustati, samo je prije 10 dana objavila da je bila u sretnoj vezi s devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Upoznala ga je sasvim slučajno na rođendan svoje prijateljice, razmijenili su brojeve telefona i sve ostalo što već znate. Ne puštaju ruke, a čak ih je i lovačka ekipa za paprake uhvatila kako razmjenjuju nježnosti u javnosti. Ceca nije gubila vrijeme, odmah ga je upoznala s Veljkom i Anastasijom, a njihovi prvi dojmovi više su nego dobri.

Dok priče kruže kuloarima, ona definitivno ne napušta njegovu unajmljenu kuću, a na Dedinje dolazi samo da se presvuče i vidi s unucima. Poznati je beogradski ugostitelj, potječe iz bogate kragujevačke obitelji, roditelji posluju od davnina pa mu je bilo vrlo lako nastaviti privatni posao. Tako je prije par dana bila njihova obiteljska krsna slava, pa su on i Ceca otišli u Kragujevac kako bi upoznali njegovog oca.

Ono što se njegovom ocu, slavnom sportašu, uopće nije svidjelo bilo je to što ocu nije ništa rekao na vrijeme, jer je na Božić želio znati što njegov sin radi u slobodno vrijeme, a ne da sazna za njegovo odnos putem medija. Vaša mišljenja o njih dvoje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *