Oglasio se i budući svekar - nije ni mogao zamisliti da će mu sin ovo uraditi, evo šta im je poručio
Breaking News

Oglasio se i budući svekar – nije ni mogao zamisliti da će mu sin ovo uraditi, evo šta im je poručio

Svetlana Ceca Ražnatović digla je prašinu u javnosti ovih dana, iako vjerojatno nije očekivala takvo što, no s obzirom na to da je jedna od najpoznatijih pop osoba, ne čudi što je javnost toliko zainteresirana za njezin život. Naime, ovih dana svi pričaju o Cecinoj novoj ljubavi, Bogdanu Srejoviću, s kojim je navodno započela ljubavnu vezu prije Nove godine. Dugo se uspješno kriju od javnosti, a sada su odlučili da se više neće skrivati, pa su nekoliko puta viđeni zajedno na raznim mjestima.

Međutim, niti jedan od njih još nije progovorio o svim optužbama, a prvi koji je bio dio obitelji, Bogdanov otac, dao je izjavu za medije o njihovoj vezi. Naime, priznao je da nije imao pojma s kime se njegov sin viđa i da je to saznao tek iz medija, što je sve pomalo iznenadilo, ali rekao je i da je prilično nezahvalno komentirati odnos njegovog djeteta, posebno kada je riječ o odrasloj osobi. osoba njegovih godina, pa i on sam najbolje zna što radi i kamo sve to vodi. Ipak, sretan je jer vidi da je njegov sin sretan, ali i Ceca, pa je očito da im je lijepo zajedno.

Iako o Bogdanovoj vezi nije znao ništa, poznati sportaš Miloš Srejović rekao je da mu je sin rekao da će doći za Božić i da trebaju razgovarati o nečemu, ali on ipak nije mogao, pa je vjerojatno tako i bilo. U svakom slučaju, podržava ih kao i svaki sinov izbor do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *