Seli se iz Arkanove vile - sve je otkriveno, evo gdje se nalazi sa svojim novim momkom
Breaking News

Seli se iz Arkanove vile – sve je otkriveno, evo gdje se nalazi sa svojim novim momkom

Svetlana Ceca Ražnatović ponovno je u žiži javnosti otkako je objavljeno da nakon dugih godina ima novu ljubav. Kroz sve ove godine bila je povezana s velikim brojem ličnosti, poznatih i nepoznatih, ali negirala je svaku navodnu vezu, sve dok se nije pojavila s Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, ali ni ta veza nije dugo potrajala. Ceca je jednostavno imala neke svoje prioritete, od kojih su najvažniji bili njezina djeca, a čini se da je sada vrijeme da se opusti i uživa u svojoj ljubavi.

Naime, Ceca se još uvijek ne želi oglašavati na ovu temu, ali već je svima vrlo jasno da su ona i Bogdan Srejović, mladi menadžer restorana, u vezi, te da su zaista sretni jedni s drugima. Naime, Bogdan i Ceca navodno su se vidjeli od prije Nove godine, a postali su gotovo nerazdvojni otkako su se upoznali na rođendan Cecine prijateljice.

Ceca nije bila tip koji voli provoditi jutro, cijelo vrijeme negdje šetati, a to je i sama priznala pa je samo povremeno znala izlaziti s dragim ljudima. Međutim, otkako je upoznala Bogdana, čini se da se potpuno promijenila, pa je sada počela izlaziti.

Kako joj otkriva izvor blizak, njih dvoje stalno negdje šetaju, ali najčešće ih se i dalje može vidjeti u restoranu u kojem je Bogdan upravitelj. Izvor kaže da Ceca gotovo nikad ne dolazi u vilu, samo jednom tjedno, i stalno je u Bogdanovom unajmljenom stanu, budući da je vila zasigurno puna jer tamo živi njezina sestra s obitelji, ali i Veljko s obitelji, pa u apartman imaju puno više privatnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *