Ivica Dačić mislio kako je isključio mikrofon, pa ovo lanuo - sve se čulo u prenosu - "Vučić je..."
Breaking News

Ivica Dačić mislio kako je isključio mikrofon, pa ovo lanuo – sve se čulo u prenosu – “Vučić je…”

Danas je u Srbiji sve bilo u znaku novog saziva vlade ove zemlje, a dobili smo i neka potpuno nova imena koja su iznenadila sve. Jedno od najvećih iznenađenja zasigurno je činjenica da je ministar zdravstva Zlatibor Lončar, iako je dao ostavku prije 14 dana, i dalje ostao na toj funkciji. Svi su na tom mjestu već vidjeli dr. Dariju Kisić Tepalčević, ali to se nije dogodilo.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio je siguran da je najbolja opcija da Lončar ostane na tom mjestu, jer je tamo zapravo najkorisniji, jer je dr. Darija Kisić Tepalčević na čelu kriznog stožera. Od danas će u uredu Ane Brnabić biti puno novih i starih imena. Očito Ivica Dačić još uvijek nije navikao na novu funkciju, pa je u jednom trenutku ostale pitao “gdje je gumb za glasanje?”.

Tek će se vidjeti kako će se Ivica Dačić snaći na potpuno novoj poziciji, ali sasvim smo sigurni da će se vrlo brzo naviknuti na sve moguće opcije koje su pred njim u novom mandatu. Podsjećamo, za njega je bilo čak 255 zastupnika, jedan je bio protiv, dok je jedan bio suzdržan.

“Zahvaljujem svima koji su glasali za mene. Počašćen sam što sam predsjednik ovog doma. Želim da se na ovom mjestu poštuje svačije mišljenje. U nastavku pozivam na toleranciju i poštene i korektne rasprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *