Bilja se udala prošlog mjeseca, a sad isplivale fotke gdje živi - šta je ovo? Kakva prevara
Breaking News

Bilja se udala prošlog mjeseca, a sad isplivale fotke gdje živi – šta je ovo? Kakva prevara

Danas govorimo malo o domaćoj sceni i događaju koji je zasigurno obilježio cijelu javnu scenu, a to je zasigurno brak slavne Grand zvijezde Biljane Sečivanović. Jako je dugo bila u vezi sa svojim zaručnikom i svi su mislili da u tome nema ništa loše, ali eto, dogodilo se to na veliku radost njezinih obožavatelja. Aleksandar Nedić zaručio se za nju prije 2 godine u Dubaiju, a tek sada je održano vjenčanje.

Imala je puno loših iskustava u prošloj vezi, kada je bila sa zaručnikom iz Austrije s kojim je zatrudnjela, a kad su svi očekivali da se uda, on ju je odmah napustio i nije želio znati za dijete. Pokazala je veliku hrabrost i iznijela tu trudnoću pa danas ima sedmogodišnjeg sina.

Aleksandar ima i kćer i jako se dobro slažu, ispostavilo se da može biti jako dobra maćeha, a sada sve četvero žive zajedno. Nakon sprovoda znalo se da su njih dvoje sagradili kuću na obali Dunava u Aleksandrovom rodnom mjestu. Kako su naveli, obojica su u aranžmanu ravnopravno sudjelovali, dok je za namještaj bila zadužena Biljana.

Imaju ogroman vrt ispred, a sadnice, vjerovali ili ne, Biljana sve to donosi čak i iz inozemstva. Ono što je karakteristično i lijepo kako kažu nema ništa ljepše od ispijanja jutarnje kave na terasi i promatranja Dunava. Stan je lijepo uređen, a može se reći i da prevladava siva boja. Što mislite o svemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *