Doktorka izvisila - mislili su svi da će biti nova ministrica, a Vučić joj uradio nešto što niko ne može da vjeruje - evo ko je novi ministar, na zadnjem mjestu je bio
Breaking News

Doktorka izvisila – mislili su svi da će biti nova ministrica, a Vučić joj uradio nešto što niko ne može da vjeruje – evo ko je novi ministar, na zadnjem mjestu je bio

Otkako je započela cijela situacija s pandemijom koronavirusa, bili smo izloženi svakodnevnim vijestima sa svih strana koje govore o broju zaraženih, ozbiljnosti situacije, mjerama koje je donio krizni stožer, zajedno s preporukama i novim zabranama. Bilo im je prilično teško svaki put odlučiti što učiniti i koje odluke donijeti kako bi spriječili širenje zaraze, pogotovo jer se ljudi ne pridržavaju mjera poput nošenja maski i držanja fizičke distance. Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci, umjesto popa i drugih poznatih osoba, drugi su budući ministri preuzeli vodstvo na gotovo svim poljima, ali iznenadilo nas je što dr. Darija među njima sada nije bila u prvom planu.

Naime, već se neko vrijeme govori da će se dr. Darija Kisić Tepavčević sigurno premjestiti u ministarsku fotelju i da će preuzeti svoje zdravlje, ali to se ipak nije dogodilo. Naime, svi oni koji poznaju liječnika vjeruju da je ona odlučna žena, ambiciozna i vrlo sposobna te da nije slučajno da je do sada postigla takav uspjeh i da je u Kriznom stožeru Republike Srbije.

No, predsjednik Vučić iznenadio je mnoge koji su bili uvjereni da Lončar više neće ostati na mjestu ministra zdravstva, jer su smatrali da nije najbolje radio svoj posao, dok je predsjednik bio zadovoljan svojim radom i zbog toga napustio jedan od najvažnijih sektora.

No, čini se kako će dr. Darija i dalje imati ulogu u novoj vladi, a navodno bi mogla izgubiti sektor obrazovanja i obećanja, što je ujedno i njezina specijalnost budući da je profesorica na fakultetu, ali to još nije potvrđeno, a to smo već saznali ono što nije potvrđeno ne mora nužno značiti da je istina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *