Vulinova maska postala hit, niko nije mogao da vidi - je li moguće da je ovo stavio na facu
Breaking News

Vulinova maska postala hit, niko nije mogao da vidi – je li moguće da je ovo stavio na facu

Čini se da priču o pandemiji započinjemo opet od početka, jer se posljednjih dana broj novih slučajeva toliko povećao da se svi u regiji plaše uvođenja potpune zabrane kretanja, a neki su se ljudi već počeli za nju pripremati. opet se dogodila ista situacija kao i prošli put. Naime, Krizni stožer rekao je danas da, iako još uvijek neće biti novih ograničenja, to ne znači da je situacija dobra i stabilna, jer se već događa novi val koji napada prilično snažno.

No, zatvaranje se više ne bi smjelo odvijati na državnoj razini već selektivno, u skladu s kojim su mjestima glavna žarišta virusa, jer smatra da nema smisla jednako tretirati ona mjesta na kojima gotovo da nema zaraženih. je već postalo normalno. Međutim, nada se da nećemo doći u situaciju da je država potpuno zatvorena, što također nije nemoguće ako se situacija nastavi ovako razvijati. Naime, nova vlada sada ima pune ruke posla, jer se moraju brzo pripremiti za odgovor na novi val, zajedno s Kriznim stožerom. Srećom ovdje je premijerka Ana Brnabić koja nastavlja borbu i već je dobro upućena u sve.

Čini se da su svi Vučićevi suradnici u javnosti davali dobre primjere, pojavljujući se s maskama na licima gotovo u svakoj prilici, osim njega samog, kojeg rijetko možemo vidjeti s maskom. Ovoga puta Vulin je nosio vrlo zanimljivu masku sa “Srbijom i Srpskom” u znaku dva srca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *