Nekada najveća teniska nada sada se skida za novac - zgodnija od Kurnjikove i Šarapove, a svi je mole da se vrati na teren (foto)
Breaking News

Nekada najveća teniska nada sada se skida za novac – zgodnija od Kurnjikove i Šarapove, a svi je mole da se vrati na teren (foto)

Uopšte nije tajna kako je Rusija oduvijek imala jako uspješne teniserke, nije nijedna bila blizu kao što je to Sofija Žuk. Ona se kao 15-godišnjakinja proslavila u sportu prije 5 godina, ali zbog jakih bolova u leđima ona se povukla sa terena.

Nije bila ni nosioc na listi, kad je sa 15 godina se pojavila i osvojila juniorski Wimbledon, imala je i tad zdrastvenih problema, ali je to nije spriječilo da osvoji turnir bez izgubljenog seta. To nikad nije uspjelo ni Šarapovoj, ali ni Ani Kurnjikovoj.

Ona je napustila svoju tenisku karijeru, ali nakon toga, odlučila je da pokaže sa čime raspolaže, odnosno koliko je zgodna i lijepa. Tako je počela da se skida sve češće pred objektivima kamere, a možemo s pravom reći kako je ona mnogo zgodna i lijepa djevojka.

https://www.instagram.com/p/CGOeesrHNj3/?utm_source=ig_embed

Nekada je zaista veliki talenat bila, ali nažalost, više je nećemo gledati. Iako mnogi govore da bi voljeli da se ona vrati na teren, za sad još uvijek nema ništa od toga dragi naši. Da li vi u njoj vidite ono što i ostali, je li zgodna i lijepa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *