Opet se uvodi policijski čas - ograničavanje kretanja u gradovima u kojima nijedna mjera nije sprovedena
Breaking News

Opet se uvodi policijski čas – ograničavanje kretanja u gradovima u kojima nijedna mjera nije sprovedena

Situacija u regiji ponovno se polako zaoštrava, jer postaje sve očiglednije da covid 19 polako kuca na naša vrata jer je treći val covid 19 zapravo započeo u Europi. Emanuel Macron izdao je naredbu o policijskom satu koja je započela danas i traje svaki dan od 21 do 6 sati sljedećih mjesec dana.

Međutim, u posljednjih 5 dana situacija je vrlo opasna i na Balkanu, u Bosni i Hercegovini je pred vratima odluka o zatvaranju škola, a novim poretkom u glavnom gradu Sarajevu ljudi su oštećeni, jer definitivno moraju nositi zaštitne maske. ulici i ako ih uhvate bez nje, morat će platiti ogromnu kaznu od 650 maraka. Ali svi se pitaju što se dogodilo sa Srbijom.

Jučer je donesena odluka da se ista stvar odnosi i na Beograd, rekla je okupljenim medijima poznata liječnica Darija Kisić Tepalčević. Također je izjavila da su zabranjene sve moguće proslave i okupljanja, jer smo na rubu ponovnog paljenja covid pandemije 19, koja nam u životu ne bi trebala. Danas se prisutnima obratio i dr. Tiodorović, rekavši da je na mjestima gdje se mjere ne poštuju moguće uvesti policijski čas.

Tako je dr. Tiodorović izjavio da je sve to moguće u gradovima, gdje ćemo imati brzi skok zaraženih ljudi, a daljnji bijes virusa neće biti moguće suzbiti. Kako je rekao, nije isto ako dnevno imamo 200 zaraženih u Kragujevcu i Beogradu, zbog broja stanovnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *