Nada Topčagić osula paljbu nakon sahrane Bori Drljači: “Ovo je bruka i sramota", svi u nevjerici (video)
Breaking News

Nada Topčagić osula paljbu nakon sahrane Bori Drljači: “Ovo je bruka i sramota”, svi u nevjerici (video)

Nada Topčegić i Era Ojdanić bili su neki od najpoznatijih pjevača s estrade koji su imali dobre i bliske odnose s pokojnim Borom Drljačom. Bora je preminuo prije samo nekoliko dana i pokopan je u obiteljskoj grobnici zajedno sa suprugom Verionom. uvijek je rado pričao o Verici jer ju je, kaže, jako volio, a ona mu je bila najveća ljubav. Nažalost, ovaj poznati pjevač prerano joj je oduzeo život, a najviše mu je žao što jednom roditelju uvijek nedostaju sinovi.

Iako je do sada bilo puno sprovoda, ovaj je ostavio dubok trag na svima. Naime, budući da svi misle da je Bora smatran jednim od najvećih, Nada se zamjerila jednoj velikoj stvari. Naime, to je rekla i Eri, a nije mogla stati bez komentara. Naime, Nada se požalila svojoj prijateljici, rekavši da je Bori napravio sahanu, ali da je vrlo tužno što ga nitko nije obilježio. Iako im je Bora bio blizak prijatelj, vjeruju da takav događaj zaslužuje ne samo zbog toga, već i zato što je uistinu bio sjajan pjevač i legenda narodne glazbe. Nada je jednostavno morala komentirati tako nešto, a Era se u sve umiješao.

Era je rekao da je Bora bio sjajan čovjek i sjajan muzičar i zato su ga svi voljeli. Prema njegovim riječima, dokaz koliko je Bora bio sjajan čovjek je činjenica koliko je ljudi došlo da se oprosti od njega. Naime, na njegovom sprovodu okupio se zaista velik broj ljudi, ali i kolega s estrade koji su se došli oprostiti od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *