Izdato upozorenje: Ukoliko pečete paprike i pržite ajvar možete završiti u zatvoru, a evo i zbog čega
Breaking News

Izdato upozorenje: Ukoliko pečete paprike i pržite ajvar možete završiti u zatvoru, a evo i zbog čega

Jesen je uveliko stigla i mnogi se odlučuju da prave zimnice. Ne zaboravimo ajvar kome se mnogi raduju. Možda uzima dosta posla sama priprema, ali je lijepo kada ajvar napokon bude gotov  i kada ga možemo konzumirati. Jesmo li u pravu?

Kada ste na selu, onda je nekako lakše što se tiče same pripreme. Imate dosta prostora, a sami mirisi neće nikome smetati. U gradu može biti komplikovanije što se toga tiče.

Ako ste u gradu i pečete paprike na veliko  na dvorištu ili balkonu, možete platiti kaznu od 10 000 dinara.  Ili čak da provedete 5 dana u zatvoru, ako nemate to platite. Ne znamo da li ste znali za to.

Mnogi će reći da je najbolje ajvar peći napolju, na drvima. I zato je naravno potrebno dvorište. To nije pr0blem ukoliko ste na selu, ali je itekako drugačije kada ste u gradu.

Srbiji se osim u perifernim dijelovima, sve više miris počeo osjećati i u centrima grada, zato se sve više ljudi odlučuje da ide na selo kada treba pripremiti zimnicu jer ne žele da se muče sa kaznama. Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *