Modni kreator brutalno vrijeđao Cecu i njenu kćerku: Nakon njegovih riječi pjevačici nije dobro
Breaking News

Modni kreator brutalno vrijeđao Cecu i njenu kćerku: Nakon njegovih riječi pjevačici nije dobro

Modni kreator brutalno izvrijeđao Cecu u Anstasiju: Saša Vidić je dugo vremena bio veliki prijatelj Ceci. Čak je zbog nje napadao druge kolegice s kojima se Ceca nije slagala. Tako je ismijavao Draganu Mirković i Jelenu Karleušu.

Cecu je uvijek hvalio jer mu je bila dobra prijateljica. Ipak, oni već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima. Navodno je  odabrala druge ljude koji bi radili njegov posao, a njemu se naravno to nije svidjelo.

Tako da je sada Ceca ta koja se mora suočavati sa njegovim ismijavanjem i l0šim kritikama. Dok je sa Jelenom već izgladio odnose.Poznato je da Ceca tako sa mnogima radi. Tako da i sa dugogodišnjom frizerkom i kumom Buckom, navodno nije u dobrim odnosima.

Saša Vidić sada je kritikuje i 0suđuje i u mnogim drugim pogledima. Ne samo što se tiče mode. Već vezano i za kriminalne radnje u koje je upletena, kao i činjenice za njenog muža Arkana.

Ovaj put je na svoj način prokomentarisao boravak Cece i Anstasije u Italiji. One su u Rimu, a on je objavio spektar p0grdnih stvari za njih dok se one nalaze u Rimu. Evo šta je sve sada napisao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *