Zvezda Granda oštro prozvala Bosanca: “Razočarala sam ga, neću preko kreveta do para" (Foto)
Breaking News

Zvezda Granda oštro prozvala Bosanca: “Razočarala sam ga, neću preko kreveta do para” (Foto)

Nije tajna da žiri poznatog takmičenaj ima svoje favorite i da nekima od njih zaista previđaju blistavu karijeru. Ipak, zna se desiti da baš taj favorit odluči da više neće da se bavi pjevanjem i uopšte kariejrom u tom pravcu.

Dragan Stojković Bosanas je otkrio ko je po njemu trebao da bude velika zviejzda. Ona je kao jednog od favorita naveo Biljanu Bibi Sulimanović. Ona je učestvovala u ovom takmičenju prije nekoliko godina.

Rekao je kako je od nje očekivao puno, ali da se razočarao jer je samo nestala sa scene.  Biljana mu nije ostala dužna.  Odlučila je da odgovori na ovakvu izjavu. Izjavila je da joj je žao što su se Bosanac i ostali razočarali u nju, te da je svjesna kakvu je priliku propustila.

Isto tako kaže da oni svi trebaju da budu svjesni stanja na estradi. Biba je tako rekla da njeno vaspitanje ne dopušta da ona preko kreveta traži kariejru, novac i popularnost.

Da ona nije tip koji će snimiti intimni video i u donjem vešu skaati po bini. Kao što rade pojedine pjevačice da bi sebi podigle cijenu na par hiljada eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *