Krv.avo tijelo, Karleuša doživjela nezgodu: Evo šta se desilo, fanovi se prepali (Foto)
Breaking News

Krv.avo tijelo, Karleuša doživjela nezgodu: Evo šta se desilo, fanovi se prepali (Foto)

Jelena Karleuš je privukla pažnju ovom objavom. Naime, ona je objavila lsiku kako uživ au kupaćem kostimu. Inače je pjevačica veoma aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje fotke.

Ovaj put su svi pohvalili njen izgled, ali je još nešto privuko veliku pažnju. To je rana koju pjevačica ima na koljenu. Svi su je pitali za to, ali ona nije odgovarala. Znamo da ona itekako fotošopira slike, tako da je čudno što se nije sjetila da ovaj detalj prekrije.

Ili je jednostavno željela da tako privuče pažnju jer je realno da su i prije detalji na njenim fotkama imali takav efekat. Pogledajte šta je to toliko privuklo pažnju:

Vidimo da je mala povreda u pitanju i s obzirom na to, brzo će zarasti. Pjevačica je najavila svoje nastupe. Fanovi su je često pitali kada će novi album, a pjevačica je odgovorila da budu strpljivi i da nema smisla da je požuruju ili prozivaju zbog toga.

Prošla godina je bila veoma teška za pjevačicu jer je izgubila svoju majku. Naravno da joj u tom periodu album nije bio ni na kraj pameti. Sada zbog k0r0ne nije mogla tom da se posveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *