Šta joj se desilo, više ne liči na sebe: Drastična promjena Kristine Mandarine, od njene slike muškarcima padaju vilice (Foto)
Breaking News

Šta joj se desilo, više ne liči na sebe: Drastična promjena Kristine Mandarine, od njene slike muškarcima padaju vilice (Foto)

Kristina Mandarina. Evo kako sada izgleda, drastična promjena: Sjećate li se djevojke koja je postala preko noći poznata nakon što se drutšvenim mrežama dijelio video o tome kako je uspješna kao prodavačica mandarina?   Djevojka je prodavala mandarine i mnogi su rado dolazili baš na njen štand.

Vijest o tome se proširila internetom i ona je dobila još veću reklamu.  Ubrzo su svi čuli za  tu djevojku. Njeno ime je Kristina, a zbog prodaje mandarina su je nazvali” Kristina Mandarina.”  Primjetno je da  se Kristina nešto prov0kativnije oblačila i da je isticala svoju figuru.

Kako je suditi po njenim slikama na društvenim mrežama, djevojka voli da se slika u nekim tako pr0vokativnijim izdanjima. U zadnje vrijeme nije bila toliko aktivna na društvenim mrežama, ali je zadnja fotka na Instagramu privukla veliku pažnju.

Kristina izgleda drugačije nego onda kada su svi čuli za nju. Kako je zaključiti po slici, ona i dalje voli da se slika u prov0kativnijim izdanjima.  Pogledajte kako Kristina sada izgleda:

Da li se puno promijenila? Uradila je korekcije, a  vidjet ćemo na koliko će se tih promjena zaustaviti. Šta mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *